Het Team

Arnold van der Tuin

Het tandartsdiploma in 1982 behaald aan de Rijksuniversiteit van Groningen. In datzelfde jaar is hij zijn praktijk gestart aan de Stationsstraat.
Al spoedig volgde specialisatie in orale implantologie. Hiervoor volgde hij postacademische opleidingen en cursussen o.a. in Duitsland, Zwitserland en Amerika. En hij heeft als pionier veel collega’s begeleid.
Door zijn brede ervaring en gedegen kennis komen patiënten zowel uit Nederland als uit het buitenland naar de praktijk.
Naast Fellow en Diplomate van The International Congress of Oral Implantologists is hij drager van de Golden Blade speld en de Sveta Apolonija, een erepenning van de Universiteit van Zagreb.
Als eerste Nederlander is hij onderscheiden met de Golden Medal for Advanced Implantology van de I.C.O.I.
Daarnaast is hij zeer vakkundig en ervaren in de algemene tandheelkunde. Tevens is hij lid van verschillende verenigingen waaronder de Associatie Nederlandse Tandartsen, de Nederlandse Vereniging voor Gerodontologie, de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie, de Nederlandse Vereniging Orale Implantologie en de Vereniging Medisch Tandheelkundige Interactie.

BIG registratienummer 69024359702.

Gerda de Jong

Begin 2014 is zij in de tandartspraktijk komen werken. Tot dan was zij Manager van een aantal poliklinieken binnen een GGZ instelling. Hiervoor heeft zij een breed scala aan HBO en post-HBO opleidingen en cursussen afgerond. Ook is zij BIG geregistreerd Verpleegkundige.
Ze heeft een uitgebreide werkervaring in de Geestelijke Gezondheidszorg als Verpleegkundige, Vertrouwenspersoon, Coach, Trainer en als leidinggevende. Inmiddels bekwaamt zij zich door opleiding, cursussen, literatuur en praktijkervaring in alle werkprocessen binnen de tandartspraktijk.

BIG registratienummer 59004006630.

Teresia Kempen

Ruim 30 jaar is zij werkzaam binnen de praktijk als allround medewerkster. Zowel als assistente als ook op organisatorisch en administratief gebied. Vanaf medio 2014 is zij parttime gaan werken. Voornamelijk op de achtergrond en als vaste vervanger.

 

Website door Bureau Feith