Openingstijden

Covid-19

De praktijk is geopend voor reguliere mondzorg.

Als wij minder gemakkelijk telefonisch bereikbaar zijn mag u uw vraag ook mailen. Op werkdagen streven we naar een reactie op dezelfde dag. Mailadres: tuin0255@planet.nl

Heeft u, of uw huisgenoten corona of verschijnselen, koorts of korter dan 2 weken corona gehad dan verzoeken wij u voordien telefonisch contact met ons op te nemen. Telefoonnr. 050-3131620

Wij verzoeken u op de afgesproken tijd te komen. In de hal kunt u uw handen desinfecteren. In de wachtkamer zijn geen tijdschriften en folders. Houd minimaal 1,5 m afstand van elkaar. Kom zo mogelijk alleen tenzij het een gezinsafspraak betreft.

Er wordt 1 persoon per keer in de behandelkamer toegelaten. Andere gezinsleden mogen wachten in de wachtkamer.

Wij hebben aanvullende hygiënemaatregelen genomen en volgen de algemene richtlijnen evenals de Leidraad Mondzorg Corona.

Van maandag t/m donderdag zijn wij geopend van 8.30 tot 16.30 uur. Rond het middaguur is er een lunchpauze, de tijden zijn wisselend.

Op vrijdag zijn wij geopend van 8.30 tot 12.30 uur. De vrijdagen gebruiken wij voor implanteren. We zijn dan wel telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.

Weekenddienst

Iedere vrijdag om 12.00 start de weekenddienst. Via een bericht op ons antwoordapparaat laten wij weten welk telefoonnummer u in geval van spoed kunt bellen.

Avonddienst

In geval van spoed in de avond- en nachturen van maandag t/m donderdag is tandarts van der Tuin telefonisch te bereiken. Het nummer laten wij via het antwoordapparaat van de praktijk weten.

Vakantieplanning 2021/2022

De praktijk is gesloten ivm vakantie, bij- en nascholing in de volgende periodes:

  • 20 december 2021 tm 7 januari 2022

Waarneming is altijd geregeld. De betreffende telefoonnummers staan op het antwoordapparaat van de praktijk.

 

Website door Bureau Feith